Esteu aquí

Comença una nova temporada de la competició de bàsquet amateur

TEMES: Esports

Aquest any l'organitza l'Associació Esportiva Bàsquet Pratenc

dijous, 2 novembre, 2017 - 08:30

Aquesta nova etapa ve marcada pel fet que l'organitza l'Associació Esportiva Bàsquet Pratenc, que pren el relleu a les dues anteriors entitats organitzadores d’aquesta competició.

Dissabtes al migdia al Julio Méndez

La competició té previst celebrar la majoria de partits els dissabtes al migdia al pavelló del Complex Esportiu Municipal Julio Méndez, mantenint així la seu de les darreres edicions.

8 equips

Enguany, per a la primera fase ja compta amb la inscripció de 8 equips conformats per molts ex-jugadors dels equips de bàsquet del Prat i d’altres poblacions properes.

Alguns d’aquests jugadors son més veterans que d’altres, però tots coincideixen amb la mateixa idea, poder gaudir de la pràctica esportiva d’aquest esport sense unes fites de gran rendiment però mantenint aquest esperit esportiu, i poder passar una bona estona amb la companyia d’altres amants d’aquest esport.
 
 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 17 octubre, 2018 - 10:00

La secció municipal d'Esports obre un canal a Instagram

La secció d'Esports de l'Ajuntament del Prat ha fet un pas més per ser present a les xarxes socials, amb l'obertura d'un canal a Instagram, que se suma als...

dimecres, 17 octubre, 2018 - 09:45

L'AE Prat és l'únic equip de les 4 primeres divisions estatals que encara no ha rebut cap gol

Els pratencs porten 9 jornades de lliga (810 minuts) amb la porteria a zero

dilluns, 8 octubre, 2018 - 08:45

Empat de l'AE Prat a casa i derrota del CB Prat a Castelló

Futbol El primer equip de l’Associació Esportiva Prat ha empatat a zero davant el Reus B Cambrils al camp municipal del Sagnier. Els pratencs han suma...