Una Poma per la Vida

Objectiu del projecte

"Una Poma per la Vida" és possible gràcies a centenars de persones voluntàries que ofereixen pomes per l'esclerosi múltiple a la gent que està comprant als supermercats Bonpreu i Esclat. L’objectiu de la campanya és donar a conèixer la malaltia, que afecta 9.000 persones a Catalunya, i captar fons per a la recerca i els serveis que ofereix la Fundació Esclerosi Múltiple.

Ajuda’ns a fer recerca per l’esclerosi múltiple i a acompanyar les persones amb aquesta malaltia neurodegenerativa, oferint pomes solidàries i de proximitat als supermercats Bonpreu i Esclat

Si vols fer la tasca de voluntariat en companyia d’una altra persona a qui coneguis, només cal que quan t'inscriguis, apuntis també la persona que t'acompanyarà i indiquis que voleu estar juntes.

Dates de l'esdeveniment

Dissabte 22 d’octubre.

3 possibles torns matí, migdia i tarda.

A qui s’adreça?

Persones de més 16 anys, sensibilitzades i dinàmiques que disposin d'unes hores per a donar a conèixer l'esclerosi múltiple i col·laborar en la captació de fons per al finançament de serveis destinats a persones amb aquesta malaltia i a la recerca.

Com s’hi pot accedir?

Si hi teniu interès, podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat, a través del correu electrònic voluntariat@elprat.cat, del telèfon 93 379 00 50 (extensió 5600), o presencialment a l’equipament Cases d’en Puig.

També us hi podeu inscriure, directament, a través de la seva pàgina web, on també trobareu tota la  informació del projecte.  https://www.fem.es/poma/

Què vol dir fer voluntariat?

Animeu-vos a formar part del voluntariat. Hi ha moltes maneres de participar!

Activitats a El Tamariu

Formeu part de l’equip d’El Tamariu tot col·laborant en diferents activitats.

ANTENES. Al Prat no estic sol / sola.

Participa en el Projecte Antenes i ajuda a prevenir la solitud no desitjada.

Programa Calor i Cafè i Pis d’Evolució Personal

Acompanyeu persones amb problemes d’addiccions en la seva recuperació quotidiana.