Tennis adaptat. Associació de temps de lleure Rubricatus.

Objectiu del projecte

El Centre Ocupacional el Corriol de la Fundació Rubricatus aposta per la integració d’aquelles persones que no puguin incorporar-se al sistema ordinari de treball ni a un Centre Especial de Treball perquè no disposen d’una capacitat productiva suficient per establir una relació laboral contractual.

L'Associació de Temps de Lleure Rubricatus és una entitat sense ànim de lucre del Prat que vetlla per oferir activitats de lleure als usuaris i usuàries del Centre Ocupacional el Corriol.

Una d'aquestes activitats és la del Tennis adaptat. Aquesta activitat està patrocinada per La Fundació Mapfre amb el suport de l’Acadèmia Sánchez-Casal, i es porta a terme a les seves instal·lacions de l'Open Sports Club, tots els dimarts i dimecres no festius, en horari de 18:00 a 19:00 hores.

És una activitat que es realitza conjuntament amb persones amb discapacitat intel·lectual d’altres centres. Del grup de l'Associació de temps de lleure Rubricatus fan l'activitat unes vuit persones.

Durant l'any es realitzen tres esdeveniments a l'Open Sports Club on des de l'entitat demanem la col·laboració de persones voluntàries que ens ajudin a fer-ho possible.

Entitat organitzadora

Associació de Temps de Lleure Rubricatus.

Tasca i dedicació de la persona voluntària

En aquests esdeveniments la persona voluntària hauria de fer les funcions de delegada de l'equip davant els organitzadors de la prova.

El curs comença al setembre 2019 i acaba a mitjans de juny 2020. La dedicació serà els caps de setmana, el dissabte i/o diumenge.

A qui s’adreça?

A persones majors d'edat amb experiència amb col·lectius de persones amb discapacitat intel·lectual, estudis socials i/o de psicologia i que tinguin uns mínims de coneixement de les regles del tennis.

Com s’hi pot accedir?

Si hi teniu interès, podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat, a través del correu electrònic voluntariat@elprat.cat, del telèfon 93 379 00 50 (extensió 5600) o presencialment a l’equipament Cases d’en Puig.

També et pot interessar

Programa Calor i Cafè i Pis d’Evolució Personal

Acompanyeu persones amb problemes d’addiccions en la seva recuperació quotidiana.

Voluntariat per la llengua

Fomenteu l'ús del català a través de la conversa

Reforç educatiu amb Càritas

Col·labora amb Càritas per donar suport en l'educació d'infants del Prat a través del...