Any 2019

La Setmana Europea de la Lactància Materna 2019 tindrà com a lema Apoderem-nos! Fem possible la lactància! amb la fi de fer una crida als governs, sindicats, empreses i organitzacions de la societat civil per implementar solucions innovadores que facilitin l'equitat i unes taxes de lactància materna més altes.  Tradicionalment, la lactància materna s'ha considerat com a responsabilitat de la mare però en realitat és treball en equip, ja que quan les parelles, famílies i societat la recolzen, les taxes augmenten.  

Any 2018

La Setmana Europea de la Lactància Materna 2018 se centrarà en la lactància materna com a base per a una bona salut de nadons i mares per a tota la vida. La Lactància materna, fonament de la vida, és el lema per aquest any 2018. La lactància prevé la fam i la malnutrició en totes les seves formes i garanteix la seguretat alimentària per a nadons, dins i tot en moments de crisi. Sense que suposi un cost familiar extra, la lactància és una manera econòmica d'alimentar els nadons i afavoreix la reducció de la pobresa. La nutrició, la seguretat alimentària i la reducció de la pobresa són fonamentals per aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

Els Objectius de la SMLM2018 se centren en la relació de la lactància materna amb la nutrició, la seguretat alimentària i la reducció  de la pobresa per la qual cosa és important:

- Informar la població.

- Ancorar la lactància materna dins de diferents agendes polítiques  (salut, sostenibilitat, etc.)

- Promoure el treball conjunt i en xarxa de persones individuals i organitzacions

- Desenvolupar estratègies de difusió i suport a la lactància materna.

Totes i totes tenim un paper important per assegurar el creixement el desenvolupament i la supervivència dels infants arreu del món.

A sota, a l'apartat agenda, hi ha les activitats programades al Prat.

 


Carregant activitats...

Carregant activitat...

Carregant cursos...

Carregant cursos...

Mitjans de comunicació

Taula rodona salut mental i lactància (08/10/2018)