Jornada d'Alimentació del Prat

L’Àrea de Benestar i Salut de l’Ajuntament, organitza enguany, per primer cop, la I Jornada d’Alimentació del Prat. S’ha reunit un seguit de propostes que, amb el suport de les institucions sanitàries especialitzades i el teixit associatiu local, pretén avançar en fer visible com l’alimentació equilibrada i saludable, és una de les millors eines de reducció de riscos de patir malalties.

Començarem amb el Curs sobre mindful eating: Per què (sí/no) mengem?, per posar consciència en l’acció d’alimentar-se. Els dies 7 i 14 d’octubre, a les 18 de la tarda, via Zoom.

Per continuar i coincidint amb el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, hi haurà  la taula rodona El paper de la nutrició i factors relacionats en el risc i pronòstic del càncer de mama el 19 d’octubre a les 18 h al CC Jardins de la Pau, en col·laboració amb l’ICO Institut Català d'Oncologia i amb el suport de l’AVV Jardins de la Pau.  Amb Antoni Agudo Trigueros, cap de la Unitat de Nutrició i Càncer (UNAC) i del grup de nutrició i càncer de l’IDIBELL i  Carlota Castro-Espín, investigadora predoctoral d'aquesta Unitat. 

Continuarem amb un curs promogut per l’Agrupació Ciclista El Prat, que tractarà sobre nutrició i alt rendiment esportiu. Aquesta experiència és pilot, i es fa per primera vegada a la ciutat.

Com a cloenda, hi haurà una sessió demostració, de gipsy dance, fitness i flamenc terapèutic. Disciplina esportiva apta per a tothom, perquè no hi ha salts, ni impactes en les articulacions. L’objectiu, millorar l’estat físic i mental a través del flamenc (al Centre Cívic Jardins de la Pau, el dimecres 27 d'octubre, a les 19 h, places limitades amb inscripció prèvia). L’activitat física, juntament amb l’alimentació equilibrada,  és fonamental per preservar la nostra salut.

Tota la informació de la Jornada a elprat.cat/salut    salut@elprat.cat


Carregant activitats...

Carregant activitat...