Esteu aquí

"Sortiu i disfruteu"

Novembre 2021

Amb aquest lema de reminiscències cruyffistes i del Dream Team engeguem des de l’Ajuntament una campanya de foment de la pràctica esportiva. Una vegada que comencem a recuperar certa normalitat a la vida de la ciutat, després d’un any i mig de pandèmia, ens trobem que els efectes d’aquesta van més enllà de les qüestions més immediates com la pèrdua d’éssers estimats, les afectacions a l’economia local o la necessitat d’acompanyar les persones en el tràngol causat pel desastre.

Una d’aquestes realitats ha estat una gran disminució de la pràctica esportiva a la nostra ciutat, especialment en els centres esportius, públics i privats, i en l’àmbit de l’esport escolar. Ara que l’aixecament de determinades restriccions ens ho permet, des de l’Ajuntament volem tornar als nivells de pràctica esportiva anteriors a la pandèmia.

En aquest context presentem la campanya “Sortiu i disfruteu”, una estratègia que unifica totes les actuacions municipals adreçades a reactivar, consolidar i millorar la situació del sector esportiu amb una perspectiva postcovid, per tal d’enfortir-lo davant dels principals reptes de futur que haurà d’afrontar.

Amb la intenció de transmetre un missatge positiu que encoratgi els nostres veins i veïnes a tornar a gaudir d’una vida saludable a través de l’esport, el nostre Pla de Reactivació de l’Esport pretén recuperar abonats i cursetistes a les instal·lacions municipals i reactivar tant les escoles esportives com l’esport extraescolar als centres educatius.

Els socialistes entenem que l’esport, a banda de constituir una pràctica de vida saludable, forma part del procés vital d’aprenentatge de molts infants. A través de l’esport tenim l’oportunitat de treballar per una societat més justa i més cohesionada, i una ciutat més amable. El repte s’ho mereix.


Juan Pedro Pérez Castro
@PerezJP_

Opinions d'altres mesos

Febrer 2022

La gran importancia de los Next Generation

Juan Pedro Pérez Castro

Gener 2022

El comercio hace ciudad

Juan Pedro Pérez Castro

Desembre 2021

¡Basta de violencia machista!

Juan Pedro Pérez Castro

Octubre 2021

Réentrée

Juan Pedro Pérez Castro