Esteu aquí

Enguany, més que mai, fem Nadal al Prat!

Gener 2021

Enguany he reclamat sovint un esforç a tothom, en la mesura d’allò possible, per donar suport i comprar als comerços del Prat. S’acosten unes festes de Nadal molt atípiques i massa incertes per a molta gent. Però no per això hem de d’abandonar la il·lusió que suposa poder celebrar-les de la millor manera possible. Cadascú a la seva manera, amb els seus costums. Sobretot, no us oblideu d’escriure les cartes als Reis d’Orient, al Tió i al Pare Noel per tal que puguin fer els encàrrecs a les botigues de la nostra ciutat i així mostrar tot el suport a les famílies que es dediquen al comerç de proximitat.

Al Prat podem trobar-ho tot! Només cal sortir al carrer, anar a qualsevol botiga i ens atendran de forma personalitzada. Les botigues del Prat donen vida als nostres carrers, ens els fan més nostres. El botiguers i botigueres de la ciutat són aquelles que es preocupen per nosaltres, que et pregunten com està la família, que coneixen la teva talla i t’assessoren de la millor manera possible. Comprar al Prat és fer comunitat, és fer ciutat.

Que esteu acostumats a comprar per Internet? Cap problema, la majoria d’establiments del Prat han fet un pas endavant, han invertit i també ofereixen els seus productes digitalment. Els nostre comerç pot ser petit o mitjà, però és àgil i està preparat per afrontar els reptes actuals que suposa la distribució i el comerç online. El nostre comerç fa anys que està al nostre costat i ara és el moment que nosaltres demostrem que estem al seu i els donem la nostra confiança, que apostem pels seus productes i els seus serveis. En aquests temps de pandèmia, han estat al peu de canó i nosaltres els ho hem d’agrair. Sempre ho hem dit i ho creiem fermament: si el comerç somriu, El Prat és viu! Bones festes a tothom!


Jordi Ibern i Tortosa
@ERC_ElPrat 

Opinions d'altres mesos