Esteu aquí

El Prat ho vol i Catalunya s'ho mereix

Març 2021

A la meva anterior columna, ara fa una mica més d’un mes, deia que els socialistes sortíem a guanyar les eleccions del 14F i que, amb el nostre candidat, en Salvador Illa, estàvem en disposició de fer-ho.

I ho hem fet: tant a Catalunya com al Prat.

A la nostra ciutat el suport que ha rebut el projecte integrador, progressista i social del PSC ha estat enorme. Dels 23.413 vots emesos n’hem obtingut 8.292, el doble que el partit que ha quedat en segon lloc, ERC, i més de 5.500 vots més que En Comú Podem: una victòria que demostra la voluntat de la nostra ciutat de superar la dècada perduda del procés i d’apostar per polítiques d’esquerres que centrin tots els esforços a ajudar a sortir d’aquesta
crisi a les persones que més estan patint.

Vull tenir un especial reconeixement per a totes les persones que han fet possible que aquestes eleccions s’hagin celebrat amb seguretat i sense cap incidència. I també vull donar les gràcies als 8.292 pratencs i pratenques que heu confiat en el PSC. Estem molt orgullosos d’aquesta victòria socialista a la nostra ciutat per tot el que implica.

Des del Govern municipal, els socialistes treballem incansablement per millorar la nostra ciutat, i volem el mateix per a Catalunya. És evident que un nou cicle ha arribat per quedar-se i que el canvi per avançar i no seguir estancats ha d’estar liderat pel PSC. Feia 9 anys que els socialistes no guanyàvem unes eleccions autonòmiques al Prat, i 18 que no érem el partit més votat a Catalunya. Qui ens pot treure d’aquest carreró sense sortida? Només un govern liderat pel Salvador Illa i el PSC. Volem crear un govern progressista que ens ajudi a passar pàgina i mirar al futur. El Prat ho vol i Catalunya s’ho mereix.

 

Juan Pedro Pérez Castro
@PerezJP_

Opinions d'altres mesos

Novembre 2021

"Sortiu i disfruteu"

Juan Pedro Pérez Castro

Octubre 2021

Réentrée

Juan Pedro Pérez Castro

Juliol 2021

Queda feina per fer

Juan Pedro Pérez Castro