Esteu aquí

El Prat, ciutat d'entitats

Maig  2022

Ara que ens trobem en el darrer trimestre d’un curs escolar que va començar carregat d’incerteses i que acabarà quasi amb total normalitat, vull felicitar públicament totes les entitats de la ciutat que treballen en els àmbits de
l’educació, de l’esport i de la salut i reconèixer el suport i la confiança de les famílies a aquestes entitats que han esdevingut fonamentals perquè el desenvolupament personal dels infants no s’aturi.

En el camp de l’esport i el lleure, les entitats han potenciat els hàbits saludables entre els més petits, perquè fer esport també és educar, transmetent valors de companyonia, esforç i competència sana. Els socialistes tenim molt clar que l’educació no és patrimoni només dels centres escolars, sinó que les entitats contribueixen molt a aquesta formació dels infants.

En aquest sentit, la tasca de monitores i monitors és fonamental: són les persones que tenen el tracte directe amb els infants i que, dedicant el seu temps al treball comunitari, fan que els més petits es trobin com a casa quan fan esport.

Arriba el bon temps, i els casals i campus d’estiu que s’organitzen al Prat són la millor elecció per continuar amb aquest lleure educatiu, combinat amb la coneixença de noves amistats o el contacte amb la natura.

I com cada any, vetllarem perquè cap infant ni jove quedi exclòs de gaudir d’aquestes activitats. Per a molts infants pot significar el millor estiu de la seva vida.


Juan Pedro Pérez Castro
@PerezJP_

Opinions d'altres mesos

Octubre 2022

Un nou barri per al Prat

Juan Pedro Pérez Castro

Juliol 2022

Un verano inolvidable para todos

Juan Pedro Pérez Castro

Juny 2022

Sabores de El Prat

Juan Pedro Pérez Castro

Abril 2022

La restauración, un motor de El Prat

Juan Pedro Pérez Castro