Esteu aquí

Cal algú al volant

Desembre 2020

Dilluns 9 de novembre. Milers d’autònoms es disposen a entrar a un web que ha habilitat la Generalitat per mirar d’aconseguir alguna de les ajudes que ha anunciat l’executiu. La web col·lapsa. Dos dies després, s’han esgotat els ajuts sense que algunes persones ni tan sols hagin pogut demanar-los per problemes tècnics. Quanta frustració. Aquest només és un dels exemplesd’una gestió erràtica del Govern. La crisi de la covid està posant en evidència les mancances d’un govern dividit i interí, que mira de posicionar-se per a les properes eleccions.

Els Ajuntaments portem mesos reorganitzant-nos, traient recursos de sota les pedres, per estar al costat de la gent que més pateix, per ajudar el teixit productiu i el comerç local a tirar endavant. Al Prat hem obert una nova Oficina Integral d’Atenció Social, hem llançat una campanya de suport al comerç local, hem mobilitzat tauletes per tal que els infants puguin continuar l’escolarització des de casa, i estem tornant a trucar, de nou, a totes i cadascuna de les persones grans que viuen soles per comprovar que tinguin cobertes les seves necessitats. Tot plegat, més de 5 milions d’euros des del mes de març. Però no resoldrem la crisi. No ho farem soles. Necessitem algú al volant a la Generalitat. Necessitem un govern que governi, i que ho faci bé.

Abans d’acabar, vull animar-vos a participar a la Fira Avícola. Una Fira que no ens agradaria que fos així. Ens agradaria que fos com la de cada any, que tan bé dona la benvinguda a l’hivern i les festes nadalenques. Malgrat això, ara més que mai cal estar al costat de la nostra gent, de la nostra pagesia, les nostres entitats, i sobretot els nostres restauradors i restauradores. Visiteu elprat.cat/firavicola, i participeu a les xarxes.

 

Alba Bou Jordà
@elPratenComu
 

Opinions d'altres mesos