Esteu aquí

Al costat de la gent, el canvi és possible

Novembre 2021

La política és bonica, tot i que pot ser dura. Et fa ampliar la teva mirada particular amb la diversitat de visions que t’ofereixen les persones i les entitats amb les quals tinc el plaer de parlar. Mireu si m’agrada, que porto des dels 17 anys treballant per aconseguir la república catalana i una millor vida per a tota la ciutadania del Prat.

Ara fa sis anys que serveixo la ciutat com a regidor i portaveu del grup d’ERC a l’Ajuntament. En aquests anys, t’adones que hi ha membres de l’equip de govern que creuen que ningú altre pot governar la ciutat i, molt menys, fer-ho millor, ja que els seus anys al poder els atorguen la saviesa total. Però on alguns només veuen virtuts, d’altres també som conscients de molts dels defectes de governar tant de temps: vicis i maneres de fer que, crec, hauríem de deixar enrere. Per exemple, escoltar poc els altres. En canvi, les representants d’ERC tenim una dèria: escoltar les persones i treballar propostes conjuntament.

Ara que ha passat la febre de l’ampliació de la tercera pista, sembla que no hi ha problemes a debatre i a replantejar. La urbanització de l’ARE Sud Fase 2 n’és un exemple. En l’últim ple ens van dir: “Deixeu de fer populisme si no veniu amb una proposta alternativa”. És curiós que els mateixos que exigeixen més recursos per demanar millores mai plantegin aquesta alternativa a altres administracions: d’on es treuen els recursos econòmics? Quins altres serveis s’han de deixar d’oferir per donar aquest nou servei o millorar l’existent?

Se’ns demana lleialtat institucional com a partit de l’oposició, però la lleialtat es practica, no es pregona i prou. El canvi és possible, i el projecte republicà d’ERC està preparat per governar i fer-ho com sempre hem actuat: escoltant, al costat de la gent i parlant clar a la ciutadania.


Jordi Ibern i Tortosa
@ERC_ElPrat 

Opinions d'altres mesos

Febrer 2022

Adéu, 2021! Benvingut, 2022!

Jordi Ibern i Tortosa

Gener 2022

Només si canviem ho aconseguirem

Jordi Ibern i Tortosa

Desembre 2021

Pugeu al tren de la República Catalana!

Jordi Ibern i Tortosa

Octubre 2021

Comencem un nou curs polític!

Jordi Ibern i Tortosa