Esteu aquí

4.115 gràcies! Per la justícia social, l’amnistia i la República

Març 2021

Les dones i homes d’Esquerra Republicana som les que fem que les coses passin. En la situació actual de pandèmia sanitària, de crisi social, econòmica i emocional, quins reptes hem de dur a terme per fer que la nostra societat sigui més justa i, sobretot, més igualitària?Per exemple, ens cal una escolarització gratuïta per als nens i nenes de 0 a 3 anys. Les famílies estan patint molt aquesta crisi; de fet, ja venen d’un patiment extrem anterior a la pandèmia. Ara és l’hora de facilitar als nostres infants l’accés al món de l’educació des de ben petits perquè puguin tenir les mateixes oportunitats el dia de demà.

En un altre àmbit, diverses vegades hem plantejat al Ple Municipal la construcció d’un equipament amb espais compartits, com el menjador i la bugaderia, per donar sostre a aquelles persones que ho necessiten de manera urgent mentre els acompanyem per facilitar-los el seu retorn al circuit laboral. Fer-ho realitat només serà possible si Esquerra Republicana governa. Sempre hem estat al costat de la gent, l’hem escoltat i hem pensat en el seu bé comú. Aquest 14F, hem fet un pas endavant per poder fer realitat aquestes i altres propostes.

Volem agrair a la ciutadania del Prat la seva participació en aquestes eleccions. La seva empenta democràtica ha fet que els valors republicans que Esquerra Republicana representa hagin aconseguit fer-nos la segona força més votada de la ciutat i s’hagi consolidat el nostre projecte republicà al Prat. Vull donar les gràcies a les persones que el 14 de febrer vau estar a les meses, a les tècniques i treballadores voluntàries de l’Administració local que vau fer que la jornada fos un èxit. I per acabar, 4.115 gràcies per la vostra confiança! Seguirem treballant i millorant la vida de totes i cadascuna de les persones que viviu al Prat, la nostra República al món.


Jordi Ibern i Tortosa
@ERC_ElPrat 

Opinions d'altres mesos

Abril 2024

Fem que guanyi Catalunya!

Jordi Ibern i Tortosa

Març 2024

Deixeu-nos treballar

Jordi Ibern i Tortosa

Febrer 2024

Any Nou amb reptes pendents

Jordi Ibern i Tortosa

Gener 2024

Ens volem vives, ni una menys

Jordi Ibern i Tortosa