Esteu aquí

2023: escrivim el Prat del futur

Juliol - Agost  2022

El 2 de juny, per unanimitat i en assemblea de primàries, vaig tenir l’honor de tornar a ser triat com a cap de llista d’ERC El Prat per a les eleccions municipals del 28 de maig del 2023. Queda menys d’un any perquè els i les republicanes del Prat ens pugueu donar la confiança per tenir més força i poder governar per transformar i escriure el Prat del futur. En diferents articles d’aquest mitjà, ja he anat explicant totes les fites conquerides per Esquerra Republicana des de l’oposició, però deixeu-me insistir en una:

Hem aconseguit que la Targeta Rosa de transport públic sigui accessible per a persones de fins a 60 anys. No ha estat fàcil. Quan l’edat mínima eren els 65 i vam demanar rebaixar-la, l’equip de govern ens va dir: “No volem fer mercadeig amb aquest tema”. En canvi, ara que ja l’han rebaixada treuen pit. Han fet falta tres anys per fer el pas, i una aportació de 50.000 € anuals, però ha valgut la pena lluitar-hi. També hem aconseguit que el Govern municipal es replantegi la idea inicial de posar càmeres de videovigilància en diversos punts de la ciutat i es comprometés a constituir una taula de treball per valorar-ho. Hem d’aprofitar les noves tecnologies per millorar la seguretat, cert, però això no es pot fer unilateralment i sense tenir en compte els drets de la ciutadania; cal debat i consens.

Des d’ERC ho volem fer com sempre, escoltant, estant al costat de la gent. Per això iniciem un cicle de xerrades on debatrem sobre temes centrals de ciutat: seguretat, desigualtats, sostenibilitat, educació, llengua i, en definitiva, de com plantejarem una governança republicana. Volem governar pensant en el bé comú de tothom! Ens hi acompanyes?


Jordi Ibern i Tortosa
@ERC_ElPrat 

Opinions d'altres mesos

Maig 2024

Fem possible els impossibles!

Jordi Ibern i Tortosa

Abril 2024

Fem que guanyi Catalunya!

Jordi Ibern i Tortosa

Març 2024

Deixeu-nos treballar

Jordi Ibern i Tortosa

Febrer 2024

Any Nou amb reptes pendents

Jordi Ibern i Tortosa