Esteu aquí

Una Via Blava per a vianants i ciclistes vorejarà tot el Llobregat

La Diputació de Barcelona habilitarà camins al costat dels rius Llobregat, Cardener i Anoia

La Diputació impulsa les Vies Blaves

Media Root

dimecres, 27 juliol, 2016 - 13:30

La Diputació de Barcelona condicionarà camins a la vora dels rius Llobregat, Cardener i Anoia perquè s'hi puguin fer excursions a peu o en bicicleta. 

El projecte, que estarà acabat l'any 2020, neix amb la marca Vies Blaves i rebrà una inversió de 25 milions d'euros per adequar 300 quilòmetres de camins. D'aquests, 186 km i 14 milions es destinaran a la Via Blava del Llobregat, que discorrerà des del naixement del riu, a Castellar de n'Hug (Berguedà) fins a la desembocadura, al Prat. 

Fins ara, alguns ajuntaments riberencs havien adequat camins fluvials, però aquest projecte pretén relligar tots els trams i donar-los continuïtat i coherència. El projecte preveu construir passeres i ponts, adequar i recuperar camins, instal·lar senyalització, etc. 

La Via Blava de l'Anoia començarà a Jorba, tindrà 70 quilòmetres i confluirà amb la Via Blava del Llobregat a Martorell. La Via Blava del Cardener partirà de Cardona, recorrerà 50 quilòmetres i acabarà a Castellgalí, també al riu Llobregat.

Compartir

Noticies relacionades

Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...
Sant Jordi 2024

dimecres, 24 abril, 2024 - 14:00

Centenars de persones surten al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi al Prat

El Parc de Fondo d’en Peixo es consolida com a centre neuràlgic d’unes...