Esteu aquí

Sant Cosme: avenços socials, millores urbanístiques

Tot va començar l'any 1978. Ara està en marxa la darrera fase de remodelació urbanística i arquitectònica integral d'aquest barri del Prat. En total, s'hauran construït 2.313 habitatges nous.

dissabte, 1 març, 2003 - 01:00

Sant Cosme, a banda dels habitatges, s'ha anat farcint d'equipaments de ciutat: centre d'atenció primària, Policia Local, bombers, CEM Julio Méndez, parc Nou, escola d'adults, equipament cívic Delta del Llobregat, esplai infantil, centre obert ... I en el futur, en vindran més: nou edifici judicial i de registre civil, mossos d'esquadra, àrea d'activitat econòmica al costat del CEIP St. Cosme i St. Damià...

Però en la transformació del barri no tot són pedres i edificis. Diversos programes socials, alguns d'ells cofinançats per la Unió Europea, estan treballant en la integració social i laboral de les persones i col·lectius que més ho necessiten, com per exemple la formació de dones amb càrregues familiars o els programes de microcrèdits que han permès d'obrir nous negocis al barri.

Cal no oblidar la tasca positiva i engrescadora del Consell de Participació Veïnal, format per entitats que s'impliquen fortament en la dinamització i normalització de la vida de Sant Cosme.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...

dimarts, 30 abril, 2024 - 11:30

El Prat, guardonat amb tres Pajaritas Azules per la seva excel·lència en la recollida selectiva de paper i cartró

A més, la nostra ciutat ha rebut, per primera vegada, el premi “Pajarita...