Esteu aquí

Les entitats del Prat promouran la participació de les dones

Se signen els convenis per a les subvencions del programa municipal de les Dones.

dimecres, 28 juny, 2006 - 11:30

El dimarts, 27 de juny, es van signar els convenis per a les subvencions del programa municipal de les Dones, amb la presència del tinent d'alcalde coordinador de l'Àrea, Antoni Rodés, i de la regidora de les Dones, Anna Navarro.

Als convenis s'han inclòs una sèrie d'acords mitjançant els quals les entitats i associacions s'avenen a introduir la perspectiva de gènere en el seu treball quotidià.

La signatura dels convenis va anar acompanyada d'una sessió formativa  pràctica per mostrar els recursos que estan a l'abast de les entitats (com ara activitats, tallers, exposicions...) ofertats per les diferents administracions i que no suposen cap cost per a les associacions.

Així mateix es van donar claus perquè les entitats, modificant en alguns aspectes les seves pràctiques, fomentin la participació de les dones.

L'Àrea d'Igualtat d'Oportunitats de la Diputació, a través de la seva representació tècnica territorial, va estar present a la sessió formativa, degut al caràcter nou de la iniciativa i per mirar que pugui ser un exemple per a altres ciutats.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...