Esteu aquí

Es reforça la línia d'autobús L10 entre el Prat i l'hospital de Bellvitge

La freqüència de pas es redueix de 20 a 10 minuts.

dimarts, 23 octubre, 2007 - 10:30

L'Entitat Metropolitana del Transport (EMT) ha reforçat des d'aquest matí algunes línies d'autobús i n'ha creat dues de noves al Baix Llobregat, per tal de col·laborar en la millora de la mobilitat de les persones afectades per la interrupció dels serveis ferroviaris.

Pel que fa al Prat, s'ha reforçat la línia L10, entre la nostra ciutat i l’hospital de Bellvitge (metro L1), reduint la freqüència de 20 minuts a la meitat, 10 minuts, mitjançant la creació de la nova línia L11. A tal efecte s'han destinat quatre vehicles nous a la nova línia, millorant la connexió entre el Prat i l’Hospitalet.

A la resta de la comarca s'han reforçat les línies L82 i L85 (Gavà - l’Hospitalet) i se n'han creat una altra, la L83 (Gavà - Cornellà).

Aquestes mesures de reforç de les línies convencionals d'autobús són unes de les propostes realitzades per l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, per tal de fer "menys penós" el trasllat de les persones afectades.

Tot seguit podeu llegir la nota informativa emesa per l'EMT, on trobareu més detalls d'aquesta informació.

Compartir

Noticies relacionades

Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...
Sant Jordi 2024

dimecres, 24 abril, 2024 - 14:00

Centenars de persones surten al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi al Prat

El Parc de Fondo d’en Peixo es consolida com a centre neuràlgic d’unes...