Esteu aquí

Els veïns atribueixen a l'AVE l'aparició de noves esquerdes

L’Associació de Veïns del Nucli Antic reclamarà a Adif que ampliï la zona afectada.

dimecres, 6 juny, 2007 - 11:00

L’Associació de Veïns del Nucli Antic del Prat reclamarà a l’ens públic Adif que ampliï la zona de control afectada per les esquerdes, després que n'hagin aparegut de noves que els veïns atribueixen a les obres de construcció de la línia ferroviària d’alta velocitat.

En concret, les esquerdes han aparegut en més de sis edificis del carrer d’Ignasi Iglesias, entre els carrers Prat i Moreres, una zona situada a 200 metres de les obres i que el veïnat atribueix a les obres de pilotatge del nou pont sobre el riu Llobregat.

Els afectats han anunciat que presentaran les corresponents reclamacions a l’oficina d’atenció ciutadana que Adif té oberta a la nostra ciutat. En el cas d'aparició d'esquerdes es posa en marxa un protocol per a revisar-les i fer-ne un seguiment que en determini la gravetat i l'origen.

El 14 de juny hi ha prevista una reunió de la comissió de seguiment de les obres en què l’entitat veïnal també exposarà aquestes reclamacions.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 11:30

El Prat, guardonat amb tres Pajaritas Azules per la seva excel·lència en la recollida selectiva de paper i cartró

A més, la nostra ciutat ha rebut, per primera vegada, el premi “Pajarita...
Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...