Esteu aquí

El CREAF s'instal·larà a la granja de la Ricarda un cop reconstruïda

La granja, la reconstrucció de la qual haurà finalitzat abans de dos anys, esdevindrà el centre d’interpretació del patrimoni cultural i natural del delta del Llobregat.

dimecres, 9 maig, 2007 - 14:17

L’Ajuntament del Prat està interessat en què diferents entitats relacionades amb el medi natural estableixin la seva seu a la granja de la Ricarda quan estigui reconstruïda, entre les quals el Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF).

És per això que aquest matí s'ha signat el conveni entre l'Ajuntament i el CREAF per a facilitar aquest procés.

El CREAF fa recerca bàsica i aplicada sobre els sistemes ecològics terrestres; desenvolupa eines conceptuals i metodològiques per a millorar la gestió del medi; i difon aquests coneixements mitjançant activitats de formació, assessorament i difusió. En marc del CREAF s’ha desenvolupat el Grup d’Ecologia del Paisatge, que es dedica especialment a l’estudi de l’estructura i la dinàmica dels paisatges metropolitans i de les relacions d’aquests factors amb la conservació de la biodiversitat.

L’Ajuntament del Prat, una vegada tingui la disponibilitat de l’edifici de la granja de la Ricarda, tramitarà l’autorització necessària a favor del CREAF per tal que aquesta entitat sense ànim de lucre pugui ocupar els espais necessaris per a ubicar-s’hi.

Compartir

Noticies relacionades

Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...
Sant Jordi 2024

dimecres, 24 abril, 2024 - 14:00

Centenars de persones surten al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi al Prat

El Parc de Fondo d’en Peixo es consolida com a centre neuràlgic d’unes...