Esteu aquí

Joves Agricultors i Ramaders guanyen Unió de Pagesos a les eleccions agràries al Prat

A nivell català, el vencedor ha estat Unió de Pagesos.

dilluns, 26 febrer, 2007 - 10:51

Diumenge 25 de febrer es van celebrar les eleccions a les cambres agràries de Catalunya. Al Prat tenien dret a vot 53 persones, essent la participació del 58,5%.

De les quatre candidatures presentades, al Prat va guanyar la de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC), amb 19 vots; seguida de la Unió de Pagesos (UP) amb 8 vots; la Asociación Agraria de Jóvenes Agricultores - Associació de Joves Agricultors de Lleida (ASAJA - AELL), amb 2 vots; i la Unió de Ramaders i Pagesos de Catalunya (URAPAC), també amb 2 vots.

A les anteriors eleccions, celebrades el desembre de 2002, al Prat va guanyar clarament Unió de Pagesos, amb 15 vots, quedant la JARC en segon lloc amb 6 vots.

Catalunya
A nivell català, Unió de Pagesos (UP) va obtenir un 63% dels vots emesos i va revalidar la majoria a les quatre cambres catalanes, tot i una lleugera davallada de tres punts respecte a les eleccions del 2002 i la pèrdua de sis representants.

Aquests tres punts són els que guanya JARC, que se situa com a segona força agrària a Catalunya amb 23 membres a les cambres, tres més que el 2002, però lluny dels 63 obtinguts per la Unió.

Compartir

Noticies relacionades

Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...
Sant Jordi 2024

dimecres, 24 abril, 2024 - 14:00

Centenars de persones surten al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi al Prat

El Parc de Fondo d’en Peixo es consolida com a centre neuràlgic d’unes...