Esteu aquí

El Prat acull una jornada sobre el paper de la participació ciutadana en la transformació dels barris

La jornada "Veïns i ciutadans" es fa dimarts, 18 de novembre, a Centre Esplai.

dimarts, 18 novembre, 2008 - 10:15

L'edifici del Centre Esplai de la nostra ciutat acull dimarts, 18 de novembre, la jornada "Veïns i ciutadans. La participació ciutadana en la transformació dels barris".

La jornada, organitzada en el marc de la xarxa "Barris amb projectes!", té per objectiu respondre a tres preguntes fonamentals: Participar, permet prendre millors decisions?, Participar, facilita l’execució dels projectes de transformació?, i En quina mesura participar contribueix a augmentar l’autoestima i la consciència col3lectiva de barri?

La jornada l'organitza l'Oficina de Gestió del Programa de Barris del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració del Pla d’Actuació de Sant Cosme de l’Ajuntament del Prat de Llobregat i el suport tècnic de Territoris i Organitzacions®.

A la jornada hi participaran, entre altres, Josep Gassó, President de la Fundació Catalana de l’Esplai; Maria Jesús Mier, Subdirectora General d’Arquitectura de  la Generalitat de Catalunya; Enrique García, Director del Pla d’Actuació de Sant Cosme, Ajuntament del Prat de Llobregat; Eva Fernàndez, Presidenta de la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB); Jordi Izquierdo, Portaveu del Consell Veïnal de Sant Cosme; etcètera.

A través del següent document (Pdf) podeu consultar el programa complet de la jornada.

 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...