Esteu aquí

La Trobada de Dones omple els tallers amb més de 100 inscrites

TEMES: Persones,Dones

La conferència inaugural, la de conclusions i la xerrada sobre els esforços de l'Arxiu Municipal per a la recuperació de la memòria de les dones al Prat són d'entrada lliure.

divendres, 19 setembre, 2008 - 11:00

La inscripció a la Trobada de Dones al Prat, que es fa aquest dissabte 20 de setembre al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa ha estat un èxit de participació.

S'ha superat amb escreix el centenar de dones inscrites, i els tallers ja estan al màxim de la seva capacitat.: Mercat de treball (24 inscrites); De dos mons (22); Connectant amb el nostre cos (47) i Microviolències (24).

Cal destacar l'èxit de la ludoteca infantil, que sempre s’ofereix a la Trobada de Dones per tal de facilitar la conciliació de la vida personal i familiar, amb 18 nens i nenes inscrites.

Recordem que tot i que la inscripció als tallers és tancada des del dilluns passat, totes aquelles persones que vulguin assistir a la inauguració (10 h), conferencia inaugural (10.30 h), conclusions (16 h) i xerrada sobre els esforços de l'Arxiu Municipal per la recuperació de la memòria de les dones al Prat (17.30 h), estan convidades a assistir-hi perquè són d'entrada lliure.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...