Esteu aquí

Ajuntament i Cilsa col·laboraran en el bon ús dels recursos energètics

S'estudiarà la viabilitat d'implantar plaques solars fotovoltaiques en els edificis dels polígons industrials.

dimarts, 29 abril, 2008 - 12:24

Lluís Tejedor, alcalde del Prat, i Jordi Valls, president de Centro Intermodal de Logística, Cilsa, promotora de la ZAL-Prat del port de Barcelona, signen avui un conveni de col·laboració entre totes dues entitats per a la millora, difusió i promoció del medi ambient i del patrimoni natural del municipi, així com per a fomentar les bones pràctiques en l'ús dels recursos energètics.

Totes dues parts participaran conjuntament en les taules de treball constituïdes a l'efecte, on s'estudiaran, investigaran i acordaran pautes d'actuacions que afavoriran els objectius indicats en el conveni.

Cilsa encarregarà a una empresa especialitzada la realització d'un pre-estudi referent a la viabilitat d’implantació de plaques solars fotovoltaiques en les edificacions ubicades en el polígon Pratenc i posteriorment en la resta de polígons d’activitat econòmica (industrials) del municipi, ja que la implantació de les mateixes contribuiria a un ús sostenible i ecològic per a l’obtenció d’energia.

Compartir

Noticies relacionades

Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...
Sant Jordi 2024

dimecres, 24 abril, 2024 - 14:00

Centenars de persones surten al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi al Prat

El Parc de Fondo d’en Peixo es consolida com a centre neuràlgic d’unes...