Esteu aquí

Es restableix l’entrada de vehicles al Prat per la Ronda de Llevant i Josep Anselm Clavé

Per raons de seguretat el transport públic i els camions continuen utilitzant un itinerari alternatiu.

dimarts, 25 agost, 2009 - 11:54

Amb la finalització de les obres que s'han dut a terme durant aquest mes d’agost a l'accés al Prat a través de la Ronda de LLevant - Avinguda Josep Anselm Clavé, s’ha restablert la normalitat en la circulació pels dos carrils en la Ronda de Llevant i també la de vehicles lleugers en els dos sentits de la marxa a l'Avinguda Josep Anselm Clavé.

Per motius de seguretat els autobusos i camions que vulguin accedir a la ciutat per Anselm Clavé han de continuar efectuant el itinerari alternatiu per Ronda de Llevant – Gaiter del Llobregat fins a la finalització total de les obres.

També s’han avançat les obres d'asfaltat del carrer Lo Gaiter del Llobregat (tram comprés entre Ronda de Llevant i carrer de Les Moreres) i està previst que avui mateix es restableixi la circulació per aquesta via.

Mentre continuïn les actuacions el servei de transport públic accedirà a la població per Ronda de Llevant – Av. Verge de Montserrat – Moreres, itinerari que no comporta l’anul·lació de cap parada.

 

Compartir

Noticies relacionades

Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...
Sant Jordi 2024

dimecres, 24 abril, 2024 - 14:00

Centenars de persones surten al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi al Prat

El Parc de Fondo d’en Peixo es consolida com a centre neuràlgic d’unes...