Esteu aquí

Govern i Gas Natural col·laboraran pels espais naturals del delta

Totes dues entitats col·laboraran en la gestió de programes de preservació, millora i protecció del patrimoni natural del territori del delta del Llobretat.

dimecres, 14 gener, 2009 - 18:34

El conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat i president del Consorci per a la protecció i la gestió dels espais naturals del delta del Llobregat, Francesc Baltasar, i el president de Gas Natural, Salvador Gabarró, han signat un acord per col·laborar en la gestió de programes de preservació, millora i protecció del patrimoni natural d’aquests espais del Baix Llobregat.

Aquesta  col·laboració permetrà realitzar l’avaluació dels valors de tres hàbitats amenaçats i que es consideren de protecció prioritària. El delta del Llobregat compta amb la presència de vint hàbitats naturals d’interès europeu, tres dels quals d’interès prioritari per a la conservació: llacunes, pinedes i dunes.

El conveni permetrà la col·laboració en el Programa de divulgació del patrimoni natural del delta, que es concretarà en l’edició de tres guies naturalistes, un material didàctic per oferir als visitants. La finalitat del programa és potenciar el valor divulgatiu i educatiu dels hàbitats, així com la promoció d’un ús sostenible d’aquest espai, que rep més de 50.000 visites anuals.

Compartir

Noticies relacionades

Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...
Sant Jordi 2024

dimecres, 24 abril, 2024 - 14:00

Centenars de persones surten al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi al Prat

El Parc de Fondo d’en Peixo es consolida com a centre neuràlgic d’unes...