Esteu aquí

El CAP Doctor Pujol i Capsada s'ampliarà per millorar el servei

Les obres d'ampliació del centre d'atenció primària situat al barri de Sant Cosme duraran tres anys.

dimecres, 14 gener, 2009 - 13:30

El Centre d’Atenció Primària CAP Doctor Pujol i Capsada iniciarà durant el primer trimestre de l'any les obres d’ampliació, que duraran tres anys i serviran per millorar el servei que dóna aquest equipament del barri de Sant Cosme. Les obres no interferiran en el servei habitual del CAP.

L'ampliació del CAP és una demanda històrica del municipi i del veïnat del barri. Les obres, que executa la Generalitat, consistiran en la construcció d’un annex de 2.000 metres quadrats completament nou que, quan estigui acabat, acollirà els serveis de les instal·lacions actuals, que així es podran reformar.

L'àrea bàsica dedicada a la salut mental és el canvi més destacat de l’ampliació del CAP, amb un total de quatre consultes tant per als infants com per a la gent gran. A més, també hi haurà una unitat d’atenció bàsica dels serveis socials que donarà servei a tot el barri.

Compartir

Noticies relacionades

Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...
Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...