Esteu aquí

La nit del 23 d'agost, tall a l'avda. de la Verge de Montserrat i al carrer Coronel Sanfeliu

Amb motiu de tasques de pintura al vial

divendres, 20 agost, 2010 - 16:03

La nit del dilluns dia 23 al dimarts dia 24 d’agost, a partir de les 00.00 hores, es tallarà el trànsit a l'Avinguda Verge de Montserrat, al tram comprés entre la carretera de la Marina i el carrer Manuel Beltrand.

La mateixa nit, a partir de les 03.00 hores, també s’efectuaran tasques de pintura del carrer Coronel Sanfeliu  ambdós sentits de la via i el servei de transport públic efectuarà els següents recorreguts:

- El servei d'autobusos nocturn sentit Castelldefels efectuarà itinerari alternatiu per Carretera de la Marina- Av. Onze de Setembre – Carretera de la Bunyola – Carrer Lleida.
- En sentit Barcelona el itinerari serà: Carrer Lleida – Carrer Coronel Sanfeliu – Av. Onze de Setembre – Carretera de la Marina – Av. Verge de Montserrat – Manuel Beltrand.

L’actuació a l'Av. Verge de Montserrat estava prevista pel dia 13 d’agost però es va haver d'anul·lar per les condicions meteorològiques. 

A continuació podeu consultar uns plànols explicatius.

Compartir

Noticies relacionades

Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...
Sant Jordi 2024

dimecres, 24 abril, 2024 - 14:00

Centenars de persones surten al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi al Prat

El Parc de Fondo d’en Peixo es consolida com a centre neuràlgic d’unes...