Esteu aquí

Cuina Júnior: Creps dolces i salades

Cuina Júnior_Creps dolces i salades

En aquest taller aprendrem a preparar la massa bàsica de creps i dominar la tècnica per cuinar-les fines i flexibles. Elaborarem versions dolces i amanides: des de farcits clàssics com pollastre, formatge i xampinyons, fins a combinacions creatives amb fruites fresques, xocolata o crema batuda. Practicarem el correcte abocament i estès de la massa a la paella, el volteig sense trencar-la i diferents formes de doblegar-les o presentar-les. Una experiència pràctica i deliciosa on els infants aprenen les tècniques de les creps i es diverteixen cuinant.

Dirigit a infants d'entre 8 i 12 anys.

Cursos relacionats

Entre lectures en castellà

Tipus: Altres
Quan: Del 18/02/2026 al 22/04/2026
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Entre lectures en català

Tipus: Altres
Quan: Del 18/02/2026 al 22/04/2026
On: Centre Cívic Palmira Domènech