Esteu aquí

La química del vi

Aquest taller ofereix una experiència immersiva per a tots aquells que vulguin entendre com la ciència transforma el raïm en vi. L’objectiu és endinsar-nos en els processos químics i bioquímics que es donen durant tot el cicle de vida del vi, des de la vinya fins al moment de degustar-lo.

A través de demostracions, tastos dirigits i explicacions clares, descobrirem com la química és clau per entendre l’origen del color, l’aroma, el sabor i la textura del vi. Aquest taller no és només per a amants del vi, sinó també per a persones curioses que vulguin veure com la ciència es manifesta en un producte quotidià i carregat de cultura.

Cursos relacionats

Cuinant la memòria

Tipus: Cuina
Quan: Del 11/11/2025 al 02/12/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes

Sopes asiàtiques

Tipus: Cuina
Quan: 15/11/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes

Aliments transgènics: mites i realitats

Tipus: Altres
Quan: 17/11/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes

Plats nadalencs

Tipus: Cuina
Quan: Del 18/11/2025 al 10/12/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes