Esteu aquí
Cuina Japonesa

Ens aproparem al Japó a través de la seva gastronomia, coneixent els seus ingredients i com cuinar-los. Es cuinarà menjar japonès amb el màxim d'ingredients que puguem tenir al nostre abast.
Farem sushi en moltes de les seves variacions i plats calents com el ramen, des d'entrants com els baos fins a plats principals com el yaki tori.
Tallerista: Ana Sastre Gil
Cursos relacionats
Gyozas amb productes de temporada
Tipus: Cuina
Quan: Del 29/11/2025 al 29/11/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
Cuina Júnior: Creps dolces i salades
Tipus: Cuina
Quan: 29/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Cuina i cultures: 'Dia de las velitas' de Colòmbia
Tipus: Cuina
Quan: 03/12/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Torrons artesanals
Tipus: Cuina
Quan: 12/12/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes