Esteu aquí
Cuina Japonesa

Ens aproparem al Japó a través de la seva gastronomia, coneixent els seus ingredients i com cuinar-los. Es cuinarà menjar japonès amb el màxim d'ingredients que puguem tenir al nostre abast.
Farem sushi en moltes de les seves variacions i plats calents com el ramen, des d'entrants com els baos fins a plats principals com el yaki tori.
Tallerista: Ana Sastre Gil
Cursos relacionats
Cuina Júnior: Llaminadures casolanes
Tipus: Cuina
Quan: 08/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Cuinant la memòria
Tipus: Cuina
Quan: Del 11/11/2025 al 02/12/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
Taller de construcció de "cajón" flamenc
Tipus: Manualitats
Quan: Del 12/11/2025 al 26/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades