Esteu aquí

Cuina d'aprofitament de primavera

Temes: Cultura
Categories: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
TIPUS: Cuina
Per a qui: Adult
Cuina d

Amb productes de proximitat i excedents alimentaris de comerços i camps del territori compartirem, de la mà Fundació Rubricatus, receptes i tècniques per poder aprofitar al màxim els aliments propis de la primavera. 

La cuina d’aprofitament permet fer receptes per donar sortida a ingredients que estan a punt de fer-se malbé, com ara la fruita molt madura o les restes de menjar d’altres àpats.

 

Cursos relacionats

KIT: Slime en acció!

Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: 17/05/2025 de 10:30 a 12:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Hort a casa amb materials aprofitats

Tipus: Jardineria
Quan: 26/06/2025 de 10:00 a 12:30 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa