Esteu aquí

El Festival Jove AltraVeu arriba a la seva 12a edició!

L'esdeveniment està organitzat per i per al jovent del municipi

dimarts, 23 abril, 2024 - 17:30

El pròxim dissabte 11 de maig, els Jardins de la Ribera seran l'escenari de la 12a edició del festival Altraveu, un esdeveniment organitzat per i per al jovent del Prat de Llobregat.

El festival tindrà lloc durant tot el dia a l'Skatepark dels Jardins de la Ribera. En aquesta edició, sis joves d'entre 12 i 17 anys han format el grup motor del festival, i han participat activament en la planificació i estructuració de la programació. Aquest grup ha seleccionat 25 propostes joves d'entre les rebudes durant la crida oberta.

El programa destaca per la seva diversitat i serà un espai de trobada per als joves de la ciutat, on podran mostrar les seves inquietuds artístiques i personals. Durant la jornada, s'oferirà l'exhibició de cinc grups locals de dansa, així com estands amb activitats i projectes d'entitats i col·lectius locals com el Consell d'Adolescents, SAÓ Prat i el grup d'informadores joves de El Lloro.

A partir de la tarda i fins a les 03 h de la matinada, el festival acollirà 12 propostes musicals de bandes, PD's i col·lectius de música urbana locals.

El festival comptarà amb un Punt Lila, on s'oferirà informació, assessorament i atenció en cas d'assetjaments o agressions masclistes i LGBTIfòbiques. També hi haurà un Punt d'Informació de Consums, que proporcionarà assessorament sobre substàncies per a la gestió de plaers i riscos.

El cartell d'enguany ha estat dissenyat per l'artista local Mario Sánchez.

Descarrega el programa

Programació AltraVeu 2024 (pdf - 6408257 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 17 maig, 2024 - 13:15

El Plenari de la Taula Local d’Infància i Adolescència fa balanç dels dos primers anys d’existència i fixa el repte de futur

El foment del benestar digital en el bon ús de les pantalles centrarà la...

dijous, 16 maig, 2024 - 13:45

Neix la Taula per a la Interculturalitat del Prat

L’any 2005, es va constituir la Taula de Nova Ciutadania. Un òrgan ciutadà, de caràcter consultiu, que va néixer amb l’objectiu de desenvolupar accions i iniciatives qu...
horari_sales_estudi_24.png

dimecres, 15 maig, 2024 - 10:00

Horaris especials a les Sales d’Estudi

Maig i juny adapta els seus horaris a l'època d'exàmens