Esteu aquí

S’inicien les trobades d’ImproAmables!, iniciativa que té per objectiu reflexionar sobre la convivència ciutadana a través del teatre

Veïns i veïnes del Prat van participar de la primera activitat d’ImproAmables, en el marc del projecte Comunitats Amables

divendres, 16 febrer, 2024 - 10:45

El projecte Comunitats Amables vol reforçar els vincles personals i comunitaris del Prat de Llobregat, posant en valor la mirada amable i acollidora per promoure el benestar de la ciutadania. 

Des d’aquest objectiu, ImproAmables! és una de les activitats comunitàries del projecte on, a través de la improvisació i el teatre es reflexiona al voltant de la convivència en l’àmbit veïnal. L’objectiu és fomentar el diàleg, la gestió positiva de conflictes, l’empatia i la mirada sensible a les diversitats.

El passat 15 de febrer, es va dur a terme la primera sessió. Aquesta va incloure diferents activitats com: escalfament del cos i de les emocions i petites representacions teatrals de la vida quotidiana i també de la convivència a les comunitats veïnals i l’espai públic.

La trobada va ser molt ben valorada per les persones assistents. A l’enquesta que se’ls va entregar al final de l’activitat, es va posar en valor el bon ambient i el gran espai relacional que va suposar aquesta trobada.

L’activitat va ser dinamitzada per Artixoc, entitat que treballa des de l’art i la cultura per la transformació social des de l’any 1998. 

Contacte

Si vols participar de la propera activitat d’ImproAmables!, pots omplir el següent formulari.

Per a més informació, pots contactar amb el Servei de Bon Veïnatge i Convivència a bonveinatge@elprat.cat, al 93 379 00 50 ext. 5600, o presencialment a Cases d’en Puig.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 16 maig, 2024 - 13:45

Neix la Taula per a la Interculturalitat del Prat

L’any 2005, es va constituir la Taula de Nova Ciutadania. Un òrgan ciutadà, de caràcter consultiu, que va néixer amb l’objectiu de desenvolupar accions i iniciatives qu...
horari_sales_estudi_24.png

dimecres, 15 maig, 2024 - 10:00

Horaris especials a les Sales d’Estudi

Maig i juny adapta els seus horaris a l'època d'exàmens

dimarts, 14 maig, 2024 - 12:45

Es consolida al Prat la teràpia assistida intergeneracional amb gossos

Es tracta d’una teràpia complementària que no substitueix la resta d...