Esteu aquí

Seguretat alimentària: manipulació i control d'aliments

Dades personals

La formació va adreçada al personal de les entitats encarregat de manipular els aliments en qualsevol dels actes que organitzen (botifarrades, xocolatades, arrossades, etc.). 

Continguts del curs:
• Manipulació i higiene alimentària
• Tipus d’aliments
• Contaminació microbiana dels aliments
• Pràctiques higièniques per a la manipulació d' aliments
• Legislació alimentària aplicable

Format: Presencial

  • Accessible

Cursos relacionats

L'aventura d'escoltar en l'acció voluntària

Tipus: Altres
Quan: Del 27/05/2024 al 03/06/2024
On: Cases d'en Puig. Serveis de Ciutadania. Edifici annex.

Inscripcions Obertes

Curs de coneixements de la societat catalana (acollida...

Tipus: Altres
Quan: Del 01/07/2024 al 29/07/2024
On: Cases d'en Puig. Serveis de Ciutadania

Inscripcions Obertes