Esteu aquí
Seguretat alimentària: manipulació i control d'aliments

La formació va adreçada al personal de les entitats encarregat de manipular els aliments en qualsevol dels actes que organitzen (botifarrades, xocolatades, arrossades, etc.).
Continguts del curs:
• Manipulació i higiene alimentària
• Tipus d’aliments
• Contaminació microbiana dels aliments
• Pràctiques higièniques per a la manipulació d' aliments
• Legislació alimentària aplicable
Format: Presencial
-
Accessible
Cursos relacionats
Coneixements de la societat catalana (mòdul C del...
Tipus: Altres
Quan: Del 23/06/2025 al 14/07/2025
On: Cases d'en Puig. Serveis de Ciutadania
Inscripcions Obertes

La química del vi
Tipus: Altres
Quan: 27/06/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Tallers d'estiu de català per a persones joves nouvingudes
Tipus: Altres
Quan: Del 01/07/2025 al 29/07/2025
On: Centre Cultural El Remolar
Inscripcions Obertes

Tastets creatius: dibuixos naturals
Tipus: Altres
Quan: 01/07/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech