Esteu aquí

L’Ajuntament durà a terme una sessió informativa per a les entitats de la ciutat sobre les properes convocatòries de subvencions 2023-2024

dimarts, 12 març, 2024 - 12:15

Les entitats que desenvolupen la seva activitat al Prat i que vulguin sol·licitar les subvencions municipals corresponents a la convocatòria 2023-2024 estan convidades a assistir a una sessió informativa el proper dimarts, 19 de març, a les 18 h, al centre cívic Palmira Domènech.

L’objectiu de la sessió serà explicar el funcionament general del procés d’atorgament de subvencions i resoldre els possibles dubtes existents per tal de facilitar la gestió de les diferents sol·licituds.

A més, les entitats que ho necessitin podran demanar suport i acompanyament en la preparació i tramitació de les sol·licituds.

Convocatòria 2023-2024

La convocatòria d’enguany d’aquests ajuts està destinada a entitats que participen activament en la vida de la ciutat en els següents àmbits: l’esport, la salut pública, la cultura, la joventut, la igualtat, la gent gran, les persones amb diversitat funcional i la participació veïnal.

La concessió dels ajuts tindrà en compte aspectes de les propostes com el fet que els projectes es facin conjuntament amb altres entitats, que tinguin impacte i interès per a la ciutat, que hi hagi dèficit d’activitats anàlogues o que sigui difícil executar-les sense la subvenció.

Per a més informació, es poden consultar les bases reguladores específiques d’aquestes subvencions.

El termini per a la presentació de sol·licituds començarà el proper dilluns, 25 de març, fins al divendres 12 d’abril.

Podreu trobar tota la informació sobre les diferents convocatòries al següent enllaç.

Compartir