Esteu aquí

L’edició 2024 del Concurs literari Tintablava per a joves es posa en marxa

Es poden lliurar els treballs fins al 17 de març

Guanyadors/res de l'edició 2023

dimarts, 27 febrer, 2024 - 10:15

Un any més, l’Associació d’Escriptores i Escriptors del Prat Tintablava posa en marxa, amb la col·laboració de Joves.Prat, el concurs literari de microrelats, poesia i relats socials /o solidaris per a persones joves de la ciutat.

Enguany arriba a la seva XIII edició la modalitat de microrelats, a la XI pel que fa a poesia i a la VII pel que fa a la modalitat de relats solidaris i/o socials.

Aquest concurs pretén fomentar la lectura i la creació literària entre els i les joves del Prat amb edats compreses entre 14 i 18 anys.

El concurs té una periodicitat anual i hi poden concursar tota la joventut resident al Prat de Llobregat i els i les joves matriculades oficialment a qualsevol dels centres educatius i nascuda entre l’1 de gener del 2006 i el 31 de desembre del 2009.

Cada participant pot concursar amb una única obra pròpia i inèdita, escrita en català o castellà i amb un tema de lliure elecció.

Hi haurà tres premis per a cada categoria: un 1r premi de 150 €, un 2n premi de 100 € i un 3r premi de 50 €, i regal del llibre anual de Tintablava més dos anys d’inscripció gratuïta a l’associació per a cadascuna de les persones premiades. A més, per al primer premiat/da, una degustació per a dues persones al 9Cèntric. Alhora s'atorgarà una Menció honorífica al concursant més jove del certamen no premiat en reconeixement al seu esforç creatiu i el de tots els participants no premiats, amb la intenció de promoure futures participacions.

Com participar

Els treballs es poden presentar des del 8 de gener de 2024 fins al dia 17 de març del 2024, enviant les propostes al correu electrònic: tintablava@gmail.com

Si voleu conèixer les bases, els premis i els períodes de l’edició 2024, les podeu trobar al blog de l’entitat, fent click aquí:

Compartir

Noticies relacionades

horari_sales_estudi_24.png

dimecres, 15 maig, 2024 - 10:00

Horaris especials a les Sales d’Estudi

Maig i juny adapta els seus horaris a l'època d'exàmens

dimarts, 14 maig, 2024 - 12:45

Es consolida al Prat la teràpia assistida intergeneracional amb gossos

Es tracta d’una teràpia complementària que no substitueix la resta d...

divendres, 10 maig, 2024 - 11:30

El Prat es suma al Dia del Comerç Just amb diferents accions

El 14 de maig es celebra el Dia Mundial del Comerç Just. Enguany, l’Ajuntament, vol celebrar aquesta jornada amb un seguit d’activitats...