Esteu aquí

Torna el Taller Gran, l’espai per a la creació de projectes artístics per a persones majors de 55 anys

Serà la seva tercera edició de forma consecutiva

dijous, 8 febrer, 2024 - 09:45

L’Ajuntament posa novament en marxa el Taller Gran. Un projecte que té per objectiu que qualsevol pratenc o pratenca, major de 55 anys, pugui disposar d’un espai per dur a terme les seves creacions artístiques.

El taller també es pot dedicar a l’aprenentatge de noves tècniques de creació artística, com la marqueteria o la pintura. Això és gràcies a la part comunitària d’aquesta iniciativa, que afavoreix que totes les persones que hi participen puguin fer de mentores a la resta de companys i companyes.

D'altra banda, l’espai també es pot utilitzar per dur a terme petites reparacions de mobles o electrodomèstics.

L’espai de treball ja està operatiu i estarà disponible fins al proper mes de setembre (exclòs el mes d’agost), ja que a partir de l’octubre el taller està destinat a la creació del pessebre de la gent gran.

Aquest projecte compta amb la col·laboració de la Cooperativa Obrera de Viviendas, entitat que cedeix l’espai per dur a terme aquest projecte col·laboratiu.

Per a formalitzar les inscripcions o per rebre més informació us podeu adreçar al Punt de la Gent Gran, situat a les Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4); enviar un correu electrònic a gentgran@elprat.cat; o bé trucar al telèfon 93 379 00 50 ext. 5600.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 10 maig, 2024 - 11:30

El Prat es suma al Dia del Comerç Just amb diferents accions

El 14 de maig es celebra el Dia Mundial del Comerç Just. Enguany, l’Ajuntament, vol celebrar aquesta jornada amb un seguit d’activitats...

dimarts, 7 maig, 2024 - 08:30

Els ajuts de menjador escolar per al curs 2024-2025 es podran tramitar del 15 al 29 de maig

La sol·licitud només es pot fer telemàticament a través de l’aplicatiu...