Esteu aquí

La ciutadania pratenca participa activament del projecte Comunitats Amables

La convivència i l’amabilitat a la ciutat en van ser els temes centrals

dimarts, 21 novembre, 2023 - 13:45

El passat dissabte 18 de novembre, va tenir lloc al Prat la primera activitat a l’espai públic del projecte Comunitats Amables.

L’activitat va començar amb una passejada amb gossos, “GUAU, quina passejada!” formada per un grup de persones i gossos vinculats a l’entitat Learning Dogs que va fer una mostra d’educació canina per diferents carrers i places de la ciutat, acompanyats pels agents per a la convivència de la ciutat.

L’objectiu de la passejada era fer visible que una bona convivència entre persones tinents d’animals i persones no tinents i els diferents usos de l’espai públic, és possible.

Apropa’t i Opina

El destí final de la passejada era la plaça de Catalunya, on es va preparar l’Apropa’t i Opina. Un espai dinamitzat d’escolta a partir del sofà per a la convivència.

Al sofà, símbol de comoditat, amabilitat i respecte, hi havia diferents activitats on la ciutadania, persones adultes i infants, van poder transmetre, debatre i expressar de manera dialogada les seves reflexions i opinions sobre la convivència i l’amabilitat a les comunitats i a la ciutat.

Benestar, qualitat de vida, diversitat, igualtat, respecte, compartir i gaudir són algunes de les paraules clau que van sorgir d’aquest espai i que les persones assistents van creure necessàries per continuar millorant la convivència a la ciutat.

Podeu veure fotos de l’activitat al següent enllaç.

Per més informació podeu contactar amb el Servei de Bon Veïnatge i Convivència a bonveinatge@elprat.cat i visitar el web de Comunitats Amables.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 16 maig, 2024 - 13:45

Neix la Taula per a la Interculturalitat del Prat

L’any 2005, es va constituir la Taula de Nova Ciutadania. Un òrgan ciutadà, de caràcter consultiu, que va néixer amb l’objectiu de desenvolupar accions i iniciatives qu...
horari_sales_estudi_24.png

dimecres, 15 maig, 2024 - 10:00

Horaris especials a les Sales d’Estudi

Maig i juny adapta els seus horaris a l'època d'exàmens

dimarts, 14 maig, 2024 - 12:45

Es consolida al Prat la teràpia assistida intergeneracional amb gossos

Es tracta d’una teràpia complementària que no substitueix la resta d...