Esteu aquí
Plats de cullera d'ahir i d'avui

Aprenem a cuinar plats de cullera. Aquelles receptes de tota la vida, però també d’innovadores per escalfar-nos i nodrir-nos durant l’hivern.
A càrrec de l'Anna Bozzano
Cursos relacionats
Hamburgueses vegetals: idees de tall sense carn
Tipus: Cuina
Quan: 26/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Manteniment de la impressora 3D
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: Del 26/11/2025 al 03/12/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
El món dels llegums
Tipus: Cuina
Quan: 27/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Gyozas amb productes de temporada
Tipus: Cuina
Quan: Del 29/11/2025 al 29/11/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes