Esteu aquí

Comencen les activitats per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental al Prat

dijous, 28 setembre, 2023 - 13:30

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) va declarar el 10 d’octubre com el Dia Mundial de la Salut Mental amb l’objectiu sobre conscienciar sobre la importància de cuidar i garantir la salut mental i el benestar emocional arreu del món. La salut mental és una dimensió essencial de la salut i també un factor clau per la qualitat de vida de les persones, les famílies i les comunitats.

Per aquest motiu la Taula de Salut Mental Comunitària, impulsada per l’Ajuntament a través de l’Estratègia local de promoció de la Salut Mental Comunitària i Benestar Emocional, posa en marxa una sèrie d’activitats dirigides a la ciutadania sota el lema “Dona accés a la Salut Mental!”.

Enguany es pretén conscienciar sobre com les persones tenen dret a accedir a tots els àmbits de la vida (social, laboral, oci o sanitari, entre d’altres) sense estigmes i sempre cuidant el benestar emocional i la salut mental de tota la comunitat. També es pretén fomentar i promoure l’accés a tots els serveis que l’Ajuntament té en marxa per cuidar i garantir la salut mental de la ciutadania.

Podeu consultar totes les activitats que es duran a terme per commemorar aquest dia al següent enllaç. També, si ho preferiu, podeu descarregar el programa de mà.

Acte central

El proper dimarts dia 10 octubre, de 17:30 a 20:00 h, el Cèntric Espai Cultural acollirà l’acte central del Dia Mundial de la Salut Mental al Prat. Enguany s’obrirà amb una xerrada a càrrec de la filòsofa i professora universitària, Begoña Roman.

A continuació, es durà a terme una taula rodona sobre l’accés a l’ocupació moderada per Mar Garcia, coordinadora del servei de rehabilitació comunitària i servei prelaboral del Prat.

Compartir

Noticies relacionades

horari_sales_estudi_24.png

dimecres, 15 maig, 2024 - 10:00

Horaris especials a les Sales d’Estudi

Maig i juny adapta els seus horaris a l'època d'exàmens

dimarts, 14 maig, 2024 - 12:45

Es consolida al Prat la teràpia assistida intergeneracional amb gossos

Es tracta d’una teràpia complementària que no substitueix la resta d...

divendres, 10 maig, 2024 - 11:30

El Prat es suma al Dia del Comerç Just amb diferents accions

El 14 de maig es celebra el Dia Mundial del Comerç Just. Enguany, l’Ajuntament, vol celebrar aquesta jornada amb un seguit d’activitats...