Esteu aquí

Més de 30 joves participen als tallers de català d’estiu

dijous, 27 juliol, 2023 - 14:30

Durant tot el mes de juliol, l’Ajuntament del Prat ha organitzat uns tallers de català d’estiu per a joves que s’han incorporat al sistema educatiu català durant el curs 2022-23.

En total, han participat més de 30 joves en aquesta activitat que té per objectiu facilitar la seva adaptació a la vida escolar i a la nostra ciutat.

El curs ha combinat classes teòriques i pràctiques de llengua catalana amb activitats de coneixement de la ciutat i dels seus equipaments.

Per exemple, han fet visites al Serveis de Joventut del Lloro; a la Fundació per a la Conservació i Recuperació d’animals (CRAM) situada a la platja del Prat; al CEM Estruch i també al museu del CosmoCaixa, a Barcelona, entre d’altres.

L’activitat s’ha dut a terme des de l’Àrea de Benestar, Polítiques d’Igualtat i Ciutadania i amb la col·laboració del Centre de Normalització Lingüística de la ciutat.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 14 maig, 2024 - 12:45

Es consolida al Prat la teràpia assistida intergeneracional amb gossos

Es tracta d’una teràpia complementària que no substitueix la resta d...

divendres, 10 maig, 2024 - 16:00

La millora de les reserves d’aigua propiciarà el relaxament d’algunes mesures contra la sequera

L’obertura de les dutxes de platges i centres esportius, així com la reducció...

divendres, 10 maig, 2024 - 11:30

El Prat es suma al Dia del Comerç Just amb diferents accions

El 14 de maig es celebra el Dia Mundial del Comerç Just. Enguany, l’Ajuntament, vol celebrar aquesta jornada amb un seguit d’activitats...