Poi

Cia. D’Es Tro

És la història d’un home rural atrapat des de la infància per l’efecte giroscòpic de la seva baldufa. Un viatge d’embolics i girs que ens transporta al joc, un dels estats més importants de la vida». Fusionar les arts del circ amb el popular joc de la baldufa i les arrels de la cultura mediterrània és el principal objectiu d’aquest espectacle de caràcter contemporani.

La baldufa és un joc màgic i ancestral amb uns girs hipnòtics que tenen un recorregut de més de sis mil anys d’història. Aquesta joguina, camí a l’extinció, és capaç d’aturar el temps, ja que el fet d’observar girar l’element ens permet aïllar-nos de la velocitat que regeix la nostra quotidianitat.

POI respon a una recerca física de malabars i manipulació de l’objecte, però també a una investigació artesana pel que fa a la construcció de l’escenografia i baldufes que el mateix Guillem Vizcaíno ha dissenyat i construït. Aquesta exploració de diferents tipus de fustes, formes i puntes de suport li ha permès la creació de baldufes personals i especials com per exemple una de les baldufes més grans del món amb un pes de 45 kg que el mateix llança amb una corda de més de 15 metres.

 

 

  • Accessible

Activitats relacionades

Viu l'òpera! "Rigoletto", de G. Verdi

Tipus: Música
Quan: 14/06/2024 de 17:30 a 20:30 h
On: Cèntric Espai Cultural

Hamlet: Podrida Dinamarca

Tipus: Teatre
Quan: 14/06/2024 - 20:00 h
On: Centre d'Art Torre Muntadas

Concert: Quimi Portet

Tipus: Música
Quan: 14/06/2024 - 22:00 h
On: La Capsa