Esteu aquí

El Festival Jove AltraVeu arriba a la seva 11a edició el proper 13 de maig

La jornada es realitza a partir de les 17 h a l’Skate park dels Jardins de la Ribera

dimarts, 25 abril, 2023 - 09:30

L’AltraVeu, realitzat des de l’any 2013 i cogestionat entre la regidoria de Joventut i col·lectius de joves, pretén ser l'espai per visualitzar els interessos, motivacions i activitats dels i les joves del Prat, ja siguin membres d’entitats com si pertanyen a col·lectius no formals i joves a títol individual amb inquietuds pròpies. L'èxit de la jornada recau en la corresponsabilitat en l'organització d'aquesta jornada d'oci jove.

Des de finals de març s’han dut a terme diferents trobades on vint joves han pogut decidir activament quina seria i com s’estructuraria la programació d’enguany.

La jornada aquest any comptarà amb l’exhibició de set grups locals de dansa i la presència d’estands amb activitats i projectes d’entitats i col·lectius locals com el Consell d’Adolescents, SAÓ Prat o El Fanzine de El Lloro.

Durant la tarda i fins ben entrada la nit tindrà lloc 15 concerts i propostes musicals de bandes, punxa discos i col·lectius de música urbana de la ciutat.

Durant la nit el festival comptarà amb un Punt Lila on s’oferirà informació, assessorament i atenció, en cas de produir-se assetjaments i/o agressions masclistes i LGBTIfòbiques i un Punt d’Energy Control amb d’informació i assessorament sobre actituds i consums de substàncies per la gestió de plaers i riscos.

Tota la informació sobre la programació detallada a joves.prat.cat

 

Descarrega la programació

AltraVeu 2023 (pdf - 3976007 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...