Esteu aquí

Convocatòria de projectes artístics /Unzip 2023

Temes: Cultura
Categories: Unzip Arts Visuals
TIPUS: Proposta
Per a qui: Per a tots els públics
Convocatòria /Unzip 2023

Llancem la convocatòria de projectes artístics /Unzip 2023

S'obre convocatòria per promoure la realització de projectes d'art vinculats a la nostra ciutat. Sis modalitats dotades cadascuna amb 2.000 € d'honoraris + fins a 1500 € de producció, i una modalitat amb una beca de 2.000€ euros d'honoraris.

La cultura és un element clau per afrontar la crisi climàtica que estem patint avui dia, atès que el context cultural és el marc de referència que modela la manera de viure i d’actuar de les persones. El repte de la transformació social i de canvi de model cultural és ingent i és del tot necessari per remoure el compromís individual dels agents culturals que amb la seva reflexió i acció poden canviar la realitat i protegir el futur de les generacions que vindran.

La convocatòria de projectes artístics /Unzip 2023 és l’acció comuna principal del programa d'arts visuals que es caracteritza per la voluntat de vincular els projectes amb la ciutat, posant en relació pràctiques artístiques, comunitats i territori. El desenvolupament i formalització de les propostes es planteja com un procés obert i col·lectiu que es defineix a partir de les aportacions i el treball en xarxa entre projectes, artistes, equipaments i acompanyants, així com de les entitats, els col·lectius i la ciutadania del Prat.

Set modalitats 

Les modalitats 'Fotografia i societat', 'Art al barri', 'Audiovisual comunitari', 'Música i territori', 'Art i educació' i 'Exposició' dotaran un projecte per modalitat amb una beca de 2.000 € en concepte d'honoraris i fins a un màxim de 1.500 € en concepte de producció. La modalitat 'Projectes audiovisuals' tindrà una beca de 2.000 € en concepte d'honoraris.

Qui hi pot participar

La convocatòria està adreçada a persones interessades en l’art, creadores i creadors visuals, agents culturals, educatius i socials en general, sense límit d’edat, residents a Catalunya. Les modalitats Exposició i Projectes audiovisuals queden restringides a persones i col·lectius residents al Prat o que puguin justificar-ne el vincle.

Recepció de propostes: de l'1 de març al 13 d'abril de 2023 

+ info a: unzip@elprat.cat (si no rebeu confirmació de l'enviament, truqueu al telèfon 934 782 237)

Necessites ajuda?

PREPARA EL TEU DOSSIER D’ARTISTA

Taller pràctic per elaborar el teu dossier d'artista i sessió informativa del Lab Laika

Taller gratuït dilluns 13 de març de 17 a 19:30h hores 
En línia o presencial a l'Escola d'Arts Visuals del Prat (C/ Ramón Llull, 12-16, 3r pis. El Prat de Llobregat)

Més informació i inscripcions a unzip@elprat.cat

Activitats relacionades

La familia Benetón

Tipus: Cinema
Quan: 29/03/2024
On: Cine Capri

Processó Divendres Sant

Tipus: Proposta
Quan: 29/03/2024 - 18:00 h
On: carrers de la ciutat