Esteu aquí

Nous cursos i tallers a la Palmira

L'acollida de les noves propostes culturals de la ciutat ha estat molt bona i a la Palmira volem fer-te algunes recomanacions especials.

dimarts, 17 gener, 2023 - 12:30

Des del dimecres 11 de gener, tothom qui vulgui ja pot apuntar-se a la nova Oferta formativa dels centres culturals.
Aquell mateix dia, a la Palmira ja s'havien exhaurit les places de tallers tan esperats com el de Ramen i altres sopes! Les cues per apuntar-se als cursos omplien l'Espai de trobada i la Sala gran, i el centre feia molt de goig amb gent d'edats i gustos tan diversos.
Encara ets a temps, però, d'inscriure't a un taller per provar coses noves, conèixer veïns i veïnes del barri o descobrir noves disciplines artísitiques que no havies provat fins ara. 

La ciència i la gastronomia continuen sent apostes fortes a la Palmira per aquest 2023, però les Arts visuals i la Cultura Digital també tindran un paper molt important. Aquestes són les nostres recomanacions per als pròxims mesos:

Febrer de pel·lícula

Si creus que el cinema moltes vegades és un reflex de la realitat, aquest és el teu taller! A Cinema i sexe descobrirem com ha evolucionat el tractament de la sexualitat el cinema al llarg dels anys i si ha estat, o no, un mirall de la societat en cada època.

Març sostenible

El cicle "Rebost i armari més sostenibles" ens repta a incloure una mirada més ecològica en les decisions que prenem dia a dia. Cada acció quotidiana, com pot ser fer la compra al mercat o escollir uns pantalons nous, compta! A Moda sostenible i alternatives al fast fashion i Alimentació saludable i ecològica ho comprovarem.

Abril amb història

Per anar una mica més enllà en la gastronomia, aprendre receptes històriques i alhora dades curioses sobre aquests plats, el taller Plats amb història és ideal.

Maig del cafè

Amants del cafè, aquest és el vostre taller. A Els secrets del cafè aprendrem a preparar-lo i tractar-lo de manera professional. T'hi apuntes?

Activitats per a infants

Per als més petits i petites, també tenim un parell de propostes ben especials. A Ciència per a infants ens divertirem mentre experimentem, mentre que a Cuina Junior serem uns autèntics i autèntiques xefs.

Vull saber-ne més!

Aquest 2023 endinsa't en espais de creació, aprenentatge, debat i reflexió, per conèixer persones amb interessos comuns, als centres culturals, no només a la Palmira. Us convidem a consultar l'Oferta formativa a la Palmira completa i també la de la resta d'equipaments culturals. També podeu escoltar l'entrevista de l'espai Planeta Prat on tots els centres culturals van poder presentar les seves propostes.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 maig, 2024 - 13:15

Laika, laboratori de creació

Entorn d’aprenentatge col·laboratiu i espai de connexió

dijous, 2 maig, 2024 - 17:00

L'Elena Grueso enregistra el seu treball final de grau "Génesis"

Un acompanyament de La Capsa

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

Dissabte 4 se celebra el Pratifolk

El parc del Fondo d’en Peixo tornarà a omplir-se de gralles, gegants, danses...