Esteu aquí

Open Call: Paraula de Dones 2023

Guateque, segons la RAE es una festa de caràcter casolà, on es berena i es balla. Segons el director Blake Edward és un conjunt d'atrocitats en una festa de l'alta societat. I, seguint aquestes premisses, per a La Capsa és el punt de partida del nou procés artístic i participatiu del Paraula de Dones 2023, de la mà de  l'Alba Rihe, dama de companyia d'aquest "embolao."

L'humor, l'error, l'escena, el cos, la veu, la música i les ganes de festa seran els plats principals d'aquests procés artístic. Hem organitzat diferents trobades, per experimentar amb la creació de textos, de música, per compartir i trobar juntes el moviment que desdibuixi la frontera entre l'escenari i el públic i crear juntes aquesta festa, el nostre singular “guateque”.

Estimades, és per aquest motiu, que us convidem a una primera “festeta” per fer un visionat fragmentat de la pel·lícula El Guateque (The Party) de Blake Edwards el proper 24 de gener a les 20h a la Sala de La Capsa. 

Us convidem a desgranar i repensar des de l’ humor una pel·lícula que ha estat un pilar per a la construcció de l’ humor blanc occidental”. Quan portem  la comèdia dels 70 a l'actualitat, el to patriarcal i racistes de molts dels seus gags ens descol·locaran. L’humor és fruit del seu context i mirall de la societat.

Seguirem informant de les següents cites de l’alta societat “Paraula de Dones”

 I reserveu- vos l’11 de març per fer el nostre GUATEQUE amb totes, tots i totxs les que vulgueu venir... Us esperem!

Activitats relacionades