Esteu aquí
Snacks vegetarians amb Hadia Bakkali (@nutricionapiedecamino)

Aprendre a fer snacks saludables, vegetarians i fàcils pel dia a dia pot semblar una tasca complicada.
En aquestes sessions ens centrarem sobretot en preparar snacks dolços utilitzant aliments naturals que es poden prendre tant al berenar com a mig matí a casa. Però també te'ls podràs emportar a classe, al treball, d'excursió, o a casa d'una amiga per prendre un cafè o un té. No seran snacks vegans perquè arribarem a utilitzar llet de vaca o ous en algunes receptes, però sí que treballarem vàries alternatives per canviar l'ou per una opció vegetal amb les llavors de llinosa o de xia o alternatives a la llet de vaca com serien les begudes vegetals.
Cuinarem i prepararem juntes receptes de tota mena, des de galetes fins a brownies, crepes, barretes a base de cereals i fruits secs, bombons tipus snickers i molt més. Aprofitarem l'espai per xerrar sobre el concepte "d'amor propi" a la cuina, propietats dels aliments i nutrició.
Tallerista: Hadia Bakkali
Cursos relacionats

Cuina amb Història
Tipus: Cuina
Quan: Del 15/05/2025 al 29/05/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes

Cuina d'aprofitament de primavera
Tipus: Cuina
Quan: 16/05/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes

KIT: Slime en acció!
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: 17/05/2025 de 10:30 a 12:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes

Hort a casa amb materials aprofitats
Tipus: Jardineria
Quan: 26/06/2025 de 10:00 a 12:30 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa