Esteu aquí

Fulu Miziki Kollektiv + Oniria Sister

Temes: Cultura
Categories: Arts en Viu, La Capsa, Unzip Arts Visuals
TIPUS: Música
Cicles: Indisciplinats
Per a qui: Adult, Jove
Fulu Miziki

Fulu Miziki Kollektiv és un col·lectiu d'artistes Eco-Friendly-Afro-futurista-Punk-Enssemble que ve directament d'un futur on els humans s'han reconciliat amb la mare terra i amb ells mateixos. Aquest col·lectiu multidisciplinar d'artistes té la seva base d’operacions al cor de l'Àfrica, a la capital del Congo, Kinshasa. Des de fa uns quants anys, els seus membres han posat totes les forces en conceptualitzar una orquestra feta a partir d'objectes trobats a les escombraries, canviant constantment d'instruments, sempre a la recerca de nous sons.

Fer els seus propis instruments, vestits d'actuació i màscares és essencial per a l'enfocament de la ideologia musical de Fulu Miziki Kollektiv. El seu so únic recolza un missatge pan-africà d'alliberament artístic, pau i una mirada de denúncia a la situació ecològica de la República Democràtica del Congo i del món sencer. Per a Fulu tot es pot recuperar i tornar a encisar-se.

Tancarà la nit Oniria Sister, amb una selecció de música funk, disco, afrobeat, brasilera, reggae i electrònica. Oniria Sister comença la seva col·lecció de vinils fa ja més de 17 anys. En l'Actualitat és l'organitzadora de les festes FreeDona, que pretenen potenciar la igualtat d'oportunitats en l'escena de Dj’s i Diggers en qüestió de gènere i que se celebren trimestralment. Ha portat la seva maleta de discos a sales i festivals com Olivia Vermuteria , La Filomena, Marula, Switch, El Konvent, Razzmatazz, Laut, Apol·lo, Soho House, Soundeat o Jazztronica Fest …

Aquesta activitat forma part d'Indisciplinats, un festival de propostes escèniques, visuals, performatives i comunitàries que ocuparan els centres cívics de la ciutat, l’Escola d’Arts Visuals del Prat, el Centre d’Art Torre Muntadas, L’Artesà i La Capsa del 21 al 27 de novembre per gaudir de la creació artística contemporània.

 

Activitats relacionades