Esteu aquí

Presentació "La pols que cau del cel", projecte guanyador beca /UNZIP 'Audiovisual Comunitari'

rodatge la pols que cau del cel

El dijous 24 de novembre us convidem a la presentació del projecte "La pols que cau del cel" de Cristopher Ruiz, guanyador de la modalitat "Audiovisual comunitari" de la Beca Unzip 2022."

A la projecció es podrà veure el procés audiovisual realitzat durant aquests mesos entre el Cristopher, la gent gran, els joves vinculats al Centre Cívic Palmira Domènech i l'acompanyament de la Montse Enguita.

"La pols que cau del cel" és un projecte de cinema col·lectiu analògic. El projecte parteix de la premissa que no hi ha una manera correcta de fer cinema i alhora, totes les maneres de fer cinema són correctes. El cinema experimental és un lloc d'observació i de relació amb l'entorn tant extern com intern. Aquesta és una proposta de fer cinema en primera persona, plural, col·laborativament i amb intenció comunitària. 

L'escolta activa, la correspondència, allò quotidia, el treball sobre el paisatge, el retrat i l'autoretrat, la construcció de veus i el treball sobre el so son eixos transversals d'un projecte que busca tocar realitats diverses i subtils des de diferents mirades.

Us hi esperem a totes!