Esteu aquí

Un distintiu identifica els establiments que venen Carxofa Prat

La Cooperativa Agrícola del Prat i l’Ajuntament han creat aquesta imatge perquè els consumidors puguin saber si estan comprant l’autèntica Carxofa Prat.

Distintiu carxofa

divendres, 25 març, 2022 - 13:30

A partir d’ara, tots aquells establiments que ofereixen l’autèntica Carxofa Prat, de la varietat Blanca de Tudela i conreada pels socis i sòcies de la Cooperativa, tindran un distintiu que les acredita. De vegades, costa diferenciar la Carxofa Prat d’altres varietats de carxofa a simple vista. Per aquest motiu, s’ha creat aquest distintiu que acredita la seva procedència i varietat.

Recentment, la Cooperativa va denunciar que s’estan venent en moltes botigues, no només de la nostra ciutat, carxofes sota el paraigua de la marca Carxofa Prat, però que, en realitat, no ho són. Busqueu el distintiu a la porta o bé a l’interior de cada botiga per assegurar-vos que esteu comprant la carxofa que desitgeu.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 11:30

El Prat, guardonat amb tres Pajaritas Azules per la seva excel·lència en la recollida selectiva de paper i cartró

A més, la nostra ciutat ha rebut, per primera vegada, el premi “Pajarita...
Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...